Co dělat, když vás někdo proti vaší vůli zatáhne na Mezipatra

Blíží se Mezipatra. Každoroční festival teplejch filmů. Původně jsem se chtěl na letošní ročník vysrat, ale několik mých buzních a rádoby queer friendly kamarádů mě překecalo, abych s nima na nějakej film/párty/whatever v rámci festivalu zašel. Pokud vás to čeká taky a nedejbože to bude vaše poprvý, mrkněte, jak tuhle vyšinutou akci pojmout.

Buďte arty
Předstírejte, že víte, co název Mezipatra znamená. Dneska si to sice nepamatuje už ani ředitel festivalu, ale to vám nemůže zabránit, abyste v tom vy viděli ty skryté významy. Taky obdivujte znělku, plakáty, nenáhodné uspořádání stolů v kavárně Lucerna…

Choďte na filmy
Brečte u komedií, smějte se u depresivních filmů a všem ostatním, kteří vás budou mít logicky za kreténa, povýšeně vysvětlete, že asi nepochopili režisérův záměr. Jen takhle můžete být, i když víte o kinematografii úplný hovno, považováni za filmového experta.

Choďte na párty
Potkáte tam spoustu svých bejvalých přítelů a současných crashů. Ale kdybyste tam nešli, tak byste byli akorát mrzutí z toho, že spousta vašich bejvalých přítelů a současných crashů je na párty a vy se opíjíte doma. A depresi společnost mnohem snadněji strpí, když si ji prožijete v nekonečný frontě na předražený pivo než doma s lahví vína.

Berte si tam rande
Protože musíte spoustě svých bejvalých přítelů a současných crushů dokázat, že furt ještě máte nějakej osobní život. Navíc si při nudném filmu můžete zašukat v temných koutech na balkonech v kině Lucerna. Vyzkoušeno za vás.

Rozumějte muzice
Předstírejte, že znáte všechny artové DJs, kteří se na Mezipatrech objeví. Alternativně je trollte tím, že po všech budete požadovat, ať vám zahrají Hot N Cold od Katy Perry.

Počítejte s kamarády hipstry
Bude jich tam plno a budou všichni vypadat stejně, takže tahle minihra bude těžší, než se zdá. Jen na rozdíl od Prague Pride nebudou mít v plnovousech třpytky, což zamrzí.

Buďte maximálně queer
Napomínejte všechny, kteří zmíní LGBT, že to není LGBT, nýbrž LGBTAQ, a že jsou AQfobové.

Potkejte tam Pavla s přítelem, svýho ex s přítelem, udělejte nějakou hysterickou scénu, zahrajte to do autu, vyspěte se pak na truc s ex svýho ex, předstírejte dva až tři dny vztah, posléze pošlete úplně všechny do prdele a pak o tom napište na blog
Něco takovýho plánuju já.